Coaching en Counseling.  

Zelfkennis en bewustwording creëren door op onderzoek te gaan naar jezelf en je drijfveren. Door nieuwsgierig te zijn naar je eigen vorming en hiermee je zelfbewustzijn te vergroten zie ik als een waardevolle ontwikkeling voor ieder mens in zijn persoonlijke leven maar vooral ook in je beroepsuitoefening. 

 

Vanuit bovenstaand perspectief ben ik beschikbaar om anderen te begeleiden in de verdieping die zij zoeken naar zichzelf als professional. Hierbij werk ik ervaringsgericht en gericht op bewustwording bij jezelf en nieuwsgierigheid naar jezelf en je interactie met anderen. Ik richt met op jouw leerproces en werk vanuit een waardige nederige grondhouding. 

 

 

 

Supervisie.

Inzoomen op situaties, dat is waar het in deze vorm van begeleiding om gaat.

Het gaat om leren wie jij bent in de context van je werk en jouw handelen als  professional. Ik ondersteun je om te leren integreren van het denken op twee niveaus. Het eerste niveau is de integratie van jouw denken, voelen en handelen.  Het tweede niveau is de integratie van jou als persoon, je beroep en de werkcontext. 

  • Je leert van je eigen leermateriaal (jouw werkcontext en jouw handelen).
  • Het leren is afgestemd op jou als persoon.
  • Leren vindt vooral na de begeleidingscontacten plaats, in de werkcontext of het leven.

Winst voor team:

- betere samenwerking

- herstel van vertrouwen

- vermindering ziekteverzuim

- hogere productie

- verbetering efficiëntie

- verbeterde samenwerking

- veilig verbonden teams

- oplossingsgericht

 

Teamcoaching

Teamcoaching 

Deze vorm van teamcoaching is een uniek concept in Nederland waarbij ik als opgeleid EFT relatie- en gezinstherapeut en Equine Assisted Coach, deze twee methodieken heb weten te combineren. 

Hierbij ontstaat een platform voor teamcoaching welke wordt ondersteunt met de bewezen effectieve elementen van de Emotionally Focused Therapy. Dit alles met als doel een herstel in de onderlinge verbinding.

 

Want in een veilig verbonden team kan iedereen groeien en gebruik maken van zijn of haar unieke kwaliteiten!

 

Voor een dag of dagdeel coaching voor teams of groep(en) hanteer ik op maat gemaakte tarieven. Zo'n dag of dagdeel kan helemaal verzorgd worden met catering als een lunch met versgebakken brood met lokale streekproducten of een heerlijke high tea waarbij je onder het genot van scones een heerlijke intervisieochtend mag ervaren. 

 

Neem vooral contact met me op voor informatie of het bespreken van je wensen, samen maken we een passend concept. 

 

maatwerk concepten te combineren met 

- Yoga (Nidra en Ying)

- mindfull boswandeling

- intervisie

- lunch of high tea