Start

We beginnen met samen door te nemen wat er speelt door de vragenlijsten die je krijgt bij de eerste afspraak door te nemen. Hierdoor krijgen we vaak al een idee waar de "schoen wringt". 

We stappen niet in zevenmijlslaarzen, maar zorgvuldig en met realistische verwachtingen gaan we samen van start met het door u gewenste proces van ontwikkeling, groei en bewustwording.

 

In ons eerste gesprek, na het invullen van enkele intake vragen bepalen wij gezamenlijk welke vorm van therapie of coaching u mogelijk inzicht zou kunnen geven en zou kunnen helpen met uw hulpvraag.  

 

Ervaring leert dat elk traject, ieder proces zijn eigen tempo bepaald. Mijn streven is wel om dit zo kort mogelijk te laten zijn en vooral niet " over"  te behandelen. U kiest altijd zelf of er een volgende afspraak gepland kan worden.


Kosten

Mijn uurtarief is 125 euro excl. btw voor particulieren. Wanneer sessies langer duren zal het tarief worden aangepast aan de tijdsduur van de afspraak. Relatietherapie, gezinstherapie en coaching met paarden zijn sessies van 90 minuten. Individuele therapie en individuele coaching zonder paarden zijn sessies van 75 minuten. 

 

Na afloop stuur ik de factuur altijd naar u persoonlijk. Deze factuur dient u binnen 14 dagen via bankoverschrijving te betalen. U dient rechtstreeks aan mij te betalen en daarna uw declaratie in te dienen bij uw verzekering.

 

Let op: Bel/ mail of app een afspraak zeker 48 uur van te voren af!  Is dit niet het geval dan worden de volledige kosten in rekening gebracht. 


Vergoeding via de zorgverzekeraar:

Coaching met paarden, coaching in de natuur of individuele (gezins)opstellingen met de paarden als ook individuele hulpverlening worden door veel verzekeraars vanuit het aanvullende pakket vergoed. 

 

Vergoedingen zijn gebaseerd op mijn NVPA registratie. Vraag zelf van te voren bij uw verzekeraar na of mijn behandeling, coaching of therapie voor vergoeding in aanmerking komt vanuit uw aanvullende verzekering.   

 De praktijk is gevestigd naar Houthandel Jansen.

 

U kunt de oprijlaan oprijden tot aan de rijbak en parkeerplaats. Dan ligt de praktijk aan uw rechterhand. 

 

 

Praktijk de Keijenberg
Keijenbergseweg 7
6704 PJ Wageningen

email: info@praktijkdekeijenberg.nl 

mobiel nr. 06-41612807

Belangrijke codes/ registraties:

AGB code praktijk: 90068197

AGB code therapeut NVPA: 94108942

AGB code psychosociaal zorgverlener/ genezer: 90068197

LVSC: JAN059


Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Praktijk De Keijenberg
Word – 15,4 KB 49 downloads

Ik ben aangemeld en/ of aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen en werk volgens de door hen opgestelde ethische beroepscode: NVPA- LVSC- NVRG - SKJ- EFT- KREAC- RBCZ-