Start van een behandeling:

We beginnen met samen de door jou of jullie ingevulde intakevragenlijst door te nemen. In ons eerste gesprek bepalen wij gezamenlijk welke vorm van therapie of coaching inzicht zou kunnen geven en wat helpt met jouw specifieke hulpvraag.

 

Deze zorgvuldige start waarin we realistische verwachtingen bepalen omtrent doel en de weg hier naar toe zal leidend zijn in jouw of jullie proces van ontwikkeling, groei en bewustwording.

 

Mijn ervaring leert dat elk traject en ieder proces zijn eigen tempo bepaald. Het streven is uiteraard wel om dit zo kort mogelijk te laten zijn en vooral niet " over"  te behandelen. Zodoende kies je altijd zelf of er een volgende afspraak gepland kan worden.

 

Therapie elders gevolgd en een terugval in jullie dynamiek? Geen punt, ook dan kun je terecht bij Praktijk de Keijenberg. Door samen te reflecteren op het eerdere proces kunnen we vaak de tot dan toe onbewuste zaken aan het licht brengen. 

 

Afspraken kunnen face tot face worden gemaakt, via beeldbelcontacten of zelfs op uw thuislocatie. Daar waar u zich prettig bij voelt. Uiteraard zitten er wel reiskosten verbonden aan bezoeken van mij op een locatie elders. Voor meer informatie neem dan gerust contact op!

 

 


Tarieven Relatietherapie, coaching en supervisie. 

 

Particulier:

- Het uurtarief voor een individueel consult bedraagt 135,- euro. 

- Het uurtarief voor een consult met twee therapeuten bedraagt 97,- euro. (prijs per therapeut)

 

Zakelijk:

- Het uurtarief voor een individueel consult therapie, coaching of supervisie bedraagt 135,00 euro.  

- Het uurtarief voor een consult met twee therapeuten bedraagt 97,- euro. (prijs per therapeut)

 

Algemeen:

- De tarieven zijn van toepassing vanaf 01 april 2023.  

- Vermelde tarieven zijn exclusief 21 % BTW. 

- Voor een consult in het weekend geldt een toeslag van 25%.

- Een sessie heeft een gemiddelde duur van 90 minuten. Wanneer sessies langer duren zal het tarief worden aangepast aan de tijdsduur. 

- Korte contact momenten via app, mail of telefoon worden niet in rekening gebracht. Wanneer het contact meer vraagt dan 10 minuten wordt het reguliere tarief in rekening gebracht.  

 

Betaling:

Na afloop stuur ik de factuur altijd naar u persoonlijk. Deze factuur dient u binnen 14 dagen via bankoverschrijving te betalen. Deze dient rechtstreeks aan mij betaald te worden. Je dient zelf zorg te dragen voor declaratie naar je verzekeraar. .

 

Let op: Bel/ mail of app een afspraak zeker 48 uur van te voren af!  Is dit niet het geval dan worden de volledige kosten in rekening gebracht. 

Therapie met twee therapeuten. 

Als er zeer heftige relatieproblemen zijn of er acute nood is in de relatie, of problematiek tussen partners die zo ontregelend werkt dat er snel hulp nodig is dan kan Praktijk de Keijenberg op korte termijn hulp bieden.

Een heftige acute crisis vraagt hoog opgeleide kennis en kunde met expertise van crisisdynamiek. Juist voor deze acute zorg bieden we therapeutisch contact aan met twee therapeuten. 

 

Er zijn verschillende samenwerkingen met hoogopgeleide specialistische relatie- en systeemtherapeuten waardoor we snel kunnen handelen. Deze specialistische aanpak is precisie werk en vraagt zorgvuldigheid.

 

Het gaat hier om hoog kwalitatieve zorg met hoog rendement. Dit vraagt op de korte termijn een wat hogere financiële investering maar heeft op de lange termijn een verdienmodel omdat deze trajecten veel tijdwinst opleveren. Therapie is dan altijd korter dan een traject bij een individueel therapeut.  

 

Belangrijk om te noemen.

Praktijk de Keijenberg werkt enkel samen met hoogopgeleide collega vakspecialisten welke privé relationeel (romantisch) niet verbonden zijn aan elkaar. 

Vergoeding via de zorgverzekeraar? 

Coaching met paarden, coaching in de natuur of individuele (gezins)opstellingen met de paarden als ook individuele hulpverlening worden door veel verzekeraars vanuit het aanvullende pakket vergoed. 

 

Vergoedingen zijn gebaseerd op mijn NVPA registratie onder prestatiecode 24504 genoemd als individuele psychosociale hulpverlening. 

 

Vraag altijd zelf van te voren bij de verzekering na of mijn behandeling, coaching of therapie voor vergoeding in aanmerking komt vanuit uw aanvullende verzekering. 

 

 De praktijk is gevestigd naar Houthandel Jansen.

 

U kunt de oprijlaan oprijden tot aan de rijbak en parkeerplaats. Dan ligt de praktijk aan uw rechterhand. 

 

 

Praktijk de Keijenberg
Keijenbergseweg 7
6704 PJ Wageningen

email: info@praktijkdekeijenberg.nl 

mobiel nr. 06-41612807

Belangrijke codes/ registraties:

AGB code praktijk: 90068197

AGB code therapeut NVPA: 94108942

AGB code psychosociaal zorgverlener/ genezer: 90068197

LVSC: JAN059

NVRG: 13711

NVPA: 104754

EFT: 3851


Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Praktijk De Keijenberg
Word – 15,4 KB 592 downloads

Ik ben aangemeld en/ of aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen en werk volgens de door hen opgestelde ethische beroepscode: NVPA- LVSC- NVRG - SKJ- EFT- KREAC- RBCZ-